Mode trends herfst winter 2018 2019.

Mode trends herfst winter 2018 2019.
Een trendy plaid & shawl gaat mee met zijn tijd en hoort te passen bij de laatste modetrends. Plaids & Shawls heeft zich verdiept in de laatste modetrends. Omdat we heel veel keuze aan shawls hebben in zowel kleuren als afmetingen, vindt u altijd een bijpassende shawl bij uw nieuwste trendy kledingstuk. En wat trendy is deze herfst en winter, leest u hieronder.

 

Een nieuw modeseizoen met nieuwe modetrends geeft altijd een euforisch gevoel. Met enthousiasme storten we ons op de nieuwe mode. De mode trends voor herfst winter 2018/2019 zijn fantastisch en inspirerend. Modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen! De winters die we in saai grijs, bruin en zwart doorbrachten, lijken écht tot het verleden te behoren. Kleur is nog steeds dé trend. En verder gaan we mix aan stijlen en invloeden zien waarin één hoofdlijn in te ontdekken is: de volumes zijn over het algemeen groot. Wijd is in. Think big! Oversize is hot en een grote shawl komt daarbij heel goed van pas.  Strakke kleding blijft voorlopig nog uit de mode.

Warm, behaaglijk, comfortabel, dat is de trend. Het zijn allemaal sleutelwoorden voor de nieuwe wintermode. Maar de mode voor deze winter is ook kleurrijk en heeft een luxe uitstraling. We zetten een aantal mode trends voor je op een rijtje zodat je alvast een beetje een idee krijgt van de nieuwe wintermode.

Opvallende mode trends herfst winter 2018 2019

Pailletten en zilver lamé zijn populaire patronen.

Als het maar blinkt, en het maar géén goud is! Zilver is hot deze winter. Pailletten en lamé zijn echte mode musthaves. Je draagt ze ook overdag!

                                           

 

Boxy schouders

Een trend die we eigenlijk al jaren zien (maar die steeds maar niet echt doorzet), zijn de ‘boxy schouders’: grote jaren ’80 schouders. We gaan ze deze winter ook weer zien! Zowel bij jassen als truien.

Laagjes mode met een shawl of omslagdoek.

Eén van de meest opvallende trends is die van de laagjes. Voor de winter is dat op zich niet zo gek maar dit seizoen gaan we overdreven veel layeren. Tot wel 9 à 10 laagjes. Natuurlijk moeten ze allemaal op elkaar afgestemd zijn. Ideaal is het om een laagje te maken van een shawl.

Padded jackets

Ben jij vorig jaar al als een blok voor zo’n dikke gewatteerde jas gevallen? Dan hebben we

goed nieuws. ‘Padded jackets’, ofwel Michelin-mannetjesjassen, zijn ook dit winterseizoen weer helemaal hot. Weer lekker aantrekken dus!

Bloemenprints en ruiten, mooie kleuren.

Net zoals de zomermode staat ook de wintermode in het teken van bloemenfantasieën. Voor winter 2018 2019 zien we vooral bloemen in diepe kleuren tegen donkere achtergronden, kortom: heel winters. Ruiten en blokken zien we ook in allerlei varianten.

Etnisch, hippy, jaren ’70

De komende winter gaan we ook weer op de etnische toer.  Hippie mag weer helemaal. Denk aan lange jurken, franjes, capes en kleuren als bruin en oranje, maar dan wel met een eigentijdse twist.

Hopelijk hebben wij u kunnen interesseren met de Mode trends herfst winter 2018 2019.

Met hartelijke groeten,

Plaids&Shawls

Peter van den Hengel

 

 

plaiderMode trends herfst winter 2018 2019.