Online Shop – Plaids en Shawls

online webshop plaids en shawls

online webshop Plaids en Shawls

Online webshop – Plaids en Shawls en Woondekens

Online webshop van prachtige wollen Plaids, Shawls en Woondekens. Bij alle getoonde producten ziet u de prijs staan en de aantallen op voorraad. Sommige producten zijn in de aanbieding en krijgt u een mooie korting. Indien u retailer bent, dan kunt u dit bij mij aangeven door een mailtje te sturen en na ontvangst van uw gegevens stuur ik u de inlogcodes.

Als retailer kunt u dus ook bestellen via de webshop en dan tegen de retailer prijzen.

Onze online webshop Plaids en Shawls verkoopt wollen plaids, shawls en woondekens uit Nepal. Ze zijn gemaakt van Yakwol. U kunt via deze website online uw plaid of shawl bestellen. Veilig, betrouwbaar en u kunt de prachtige kleuren in alle rust bekijken.

Onze plaids en shawls zijn gemaakt van de ondervacht van de Yak. Deze dieren leven in het hooggebergte van de Himalaya en hebben zich aangepast aan extreme koude. Hun vacht is gemaakt van hele fijne haren waardoor de warmte heel goed vastgehouden wordt. Vandaar dat de plaids en shawls van de Yak heerlijk warm zijn, zowel op frisse zomeravonden als in de herfst, winter en lente.

De wollen plaids kunt u bijvoorbeeld gebruiken op de voeteneind van uw bed, als dekentje op de bank, als kleurrijk accessoire in het interieur, etc.  En zowel de plaids en shawls zijn natuurlijk heel leuk om cadeau te geven of te krijgen.

Bovendien voelen de plaids en shawls extreem zacht aan en daarom dragen de wollen plaids en shawls van de yak heel plezierig. Ze zijn bijzonder licht van gewicht waardoor het dragen nog comfortabeler wordt.

De afmeting van een plaid is 110 x 210 cm en van een shawl 80 x 180 cm. Een woondeken van yakwol heeft de afmeting 120  x 240 cm. U kunt de plaids wassen op een zo koud mogelijke wolwas (< 30 graden)

We kopen de plaids en shawls direct in van een familie in Nepal. We werken niet met een tussenhandel en vanwege de directe import kunnen we de yakwollen plaids en shawls tegen gunstige prijzen aanbieden.

We proberen de kleuren op onze online plaidshop zo exact mogelijk weer te geven. Kleine afwijkingen zijn altijd mogelijk omdat de plaids en shawls handgeweven zijn.

Het aanbod en kleuren varieert. Vandaar dat u regelmatig nieuwe kleuren zult aantreffen op de site. Kijkt u regelmatig op onze online webshop om te zien of uw kleur erbij zit.

Facebook

Resultaat 1–12 van de 179 resultaten wordt getoond